Razem możemy
więcej!

Zapraszamy wolontariuszy i praktykantów do współpracy z Fundacją FOSA. Oferujemy szkolenia oraz zdobycie doświadczenia w pracy na rzecz osób z trudnościami i kryzysami psychicznymi.

Umów się na konsultację z naszym pracownikiem

Podczas rozmowy będziesz mógł i mogła zadać wszystkie pytania oraz poznać możliwości jakie daje wolontariat w naszej Fundacji. Zaczniesz od poznania wszystkich naszych placówek i kluczowych działań, otrzymasz nieodpłatne szkolenie i doświadczenie w pracy.

Anna Nadratowska

Specjalista do spraw wolontariatu

tel: 606 80 63 63

Jakie korzyści daje wolontariat?

Wolontariat w Fundacji FOSA jest bezpłatną, dobrowolną działalnością na rzecz osób z trudnościami psychicznymi. Będąc wolontariuszem w Fundacji FOSA masz możliwość spełnienia się w naturalnej potrzebie pomocy drugiemu człowiekowi, w ciekawy i twórczy sposób spędzenia czasu. Poprzez wolontariat będziesz mógł i mogła wziąć udział w ciekawych i ambitnych projektach. I to dopiero początek!