Zajmujesz się
mediami?

Mamy wiedzę, doświadczenie i chęć dzielenia się tym wszystkim w przestrzeni publicznej. Sprawy osób z trudności i zaburzeniami psychicznymi to sprawy naszej społeczności.

Wierzymy, że w dobrej społeczności jest miejsce dla każdego!

Według Światowej Organizacji Zdrowia najczęstsze zaburzenia psychiczne dotykają aktualnie ponad 650 milionów ludzi na całym świecie, liczby te rosną. Osoby przechodzące lub mające za sobą kryzys psychiczny muszą mierzyć się nie tylko z konsekwencjami bezpośrednio wynikającymi z choroby, lecz również z dystansem i odrzuceniem ze strony innych. Pomóż nam zmieniać świadomość i postawy społeczne.

Alina Kaszkiel-Suska

Prezes Fundacji FOSA

Chcesz publikować o naszych działaniach?

Masz pomysł artykuł, film a może kampanię społeczną? Nie ma sprawy, porostu skontaktuj się z naszym pracownikiem i wspólnie to stworzymy.